top of page

WIE ZIJN WIJ?

OMF | Open Doors | Hulp een de Verdrukte Kerk | Gave Veste

Als Belgische organisaties werken samen rondom het onderwerp ‘christenvervolging’. We willen samen werken aan bewustwording in België rondom dit thema. Samen hopen we de kerk vanuit een dienende houding te activeren en toe te rusten om oog te hebben voor de vervolgde kerk wereldwijd en de vervolgde kerk in België. Onze samenwerking wordt ondersteund door de Evangelische Alliantie Vlaanderen (EAV)

fotografierende-5ivJSXgZigY-unsplash.jpg
Wie zijn wij?: Welkom
OMF Belgie.png

OMF

Heart for Asia

Wij werken in Oost-Azië omdat dit werelddeel het minst bekend is met het evangelie. Op diverse manieren proberen wij de hen te bereiken met het goede nieuws.

Wie zijn wij?: Over
Naamloos.jpg

OPEN DOORS

Op de bres voor vervolgde christenen

Op de bres staan voor vervolgde christenen: dat is wat Open Doors doet. We zijn een interkerkelijke stichting en steunen vervolgde christenen ongeacht hun kerkelijke gezindte.
Open Doors wil vervolgde en bedreigde christenen wereldwijd versterken, toerusten en aanmoedigen tot wereldevangelisatie.

Wie zijn wij?: Over
HVK.jpg

HULP AAN DE VERDRUKTE KERK (HVK)

Wereldwijd naast vervolgde

HVK is een interkerkelijke organisatie die zich inzet om verdrukte christenen wereldwijd te ondersteunen. Daarnaast roepen we de kerk in België op tot eenheid met hen. 

"We willen naast vervolgde christenen staan in het volgen van Jezus Christus en hun stem laten horen in België." 

Wie zijn wij?: Over
Gave veste.jpg

GAVE VESTE

Christelijk werk onder vluchtelingen

Het is ons verlangen dat vluchtelingen in België worden gezien en geliefd. We willen dat vluchtelingen kennis maken met het evangelie van Jezus Christus. Gave Veste ondersteunt en bemoedigt lokale christenen en gemeenten om de liefde van Jezus in Woord en Daad te delen met vluchtelingen.

Wie zijn wij?: Over
Logos samen_edited.png
Wie zijn wij?: Afbeelding
bottom of page