WELKOM!

OMF | Open Doors | Hulp een de Verdrukte Kerk | Gave Veste

Met vijf organisaties organiseren we van 4 tot 6 februari 2022 een weekend voor de Vervolgde Kerk. Tijdens dit weekend voorzien wij een pakket met getuigenissen, verhalen, gebedspunten en video's van uit de vervolgde kerk, en dit voor verschillende leeftijden.


U kunt dit pakket gratis verkrijgen op deze website, een pakket voor jong en oud. We komen ook graag langs in uw gemeente, kring of jeugdavond voor een presentatie zowel digitaal als fysiek. Zo willen we u en uw gemeente inspireren met lessen en getuigenissen vanuit de vervolgde kerk.

Wilt u of uw gemeente graag meedoen of blijf je graag op de hoogte?
Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

 

DE FRONTLINIE

Strijden in gebed

Het thema in 2022 zal zijn: De frontlinie | strijden in gebed. In de brief aan Efeze zegt Paulus: "Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed..." Vervolgde christenen stijden aan de frontlinie, daar waar het evangelie het meeste weerstand krijgt. Wij mogen ons in gebed aansluiten bij die strijdt. Ook voor ons eigen land.
  Strijdt u mee?

Binnenkort vindt u hier een gratis pakket om mee te doen. Schrijf u alvast in, en blijf op de hoogte.

logo 2022.png
 
CUS202009AT_0035-1_pub.jpg

ENKELE REACTIES NA VORIG JAAR

“We hopen dat dit jaarlijks terugkomt.”

“Bidden voor onze vervolgde broeders en zusters is noodzakelijk”

“Een mooi initiatief met verzorgde uitwerkingen, een thema die aan bod moet komen in de kerk“

 
Foto 6.jpg

SCHRIJF JE NU GRATIS IN!

Wilt u of uw gemeente graag meedoen?

Schrijf je dan nu gratis in voor het themaweekend van de vervolgde kerk en blijf op de hoogte! Na uw registratie krijgt u dit najaar de nodige materialen en begin 2022 relevante updates.

Bedankt voor de inzending!

 

CONTACTEER ONS

Wilt u ons uitnodigen? Hebt u een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We appreciëren uw feedback enorm. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid.

  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

 
Logos samen.png